Wij versturen niet vanaf de Benelux website

Hier blijven
Omleiden

e25HD

Feilloos geluid. Elegant uiterlijk. Krachtige ervaring.

 • Optische input voor connectiviteit met multimediasysteem inclusief spelconsoles
 • Bluetooth 4.0 koppelingsmogelijkheid
 • Digitale Signaal Verwerking (DSP)

Nieuw en verbeterd

Edifier heeft het nog maar eens voor elkaar gekregen. Ze namen een al onberispelijke Bluetooth 4.0 luidspreker en maakten het nog uitzonderlijker. De e25HD heeft meer te bieden en heeft nog steeds een stijlvol ontwerp, strakke randen en een piano-afwerking. Een fantastisch accentstuk voor elke kamer. De Luna HD Bluetooth luidsprekers zijn de bekroonde Luna Eclipse—met de toevoeging van een Optische/Digitale ingang. Deze geweldige 74 watt, boekenplank Bluetooth luidsprekerset is ideaal voor TV en home entertainment! Luna Eclipse is een "must have" voor audiofans op zoek naar een exceptionele audio- en een visueel indrukwekkende ervaring. Verbind met een apparaat waarop Bluetooth ingeschakeld is voor draadloze audio, of met je audio host via de inbegrepen auxiliaire kabel.

Optische Ingang

Je TV heeft nog nooit zo goed geklonken. Door het bieden van diepte en kracht, voorzien van Digital Signal Processing (DSP) en Dynamic Range Compression (DRC) brengt de e25HD je dichter bij de acteurs tijdens elke filmervaring. Films klonken nooit zo goed. Het heldere geluid zal je ook verleiden tot het verbinden van het gamingsysteem, DVD, en TV met de stijlvolle Bluetooth 4.0 luidsprekers.

AUX verbinding

Maak elk elektronisch apparaat krachtiger door te profiteren van de auxiliaire kabel die inbegrepen is bij de Bluetooth 4.0 luidsprekers. Bluetooth 4.0 hou het feestje aan de gang zonder dat je uit de zetel moet komen.

Krachtig maar toch te temmen

Ga verder en raak de Edifier’s e25HD Bluetooth optische luidsprekers aan. Controleer volume, power en dempingsinstellingen met de touch gevoelige bediening op de luidspreker. Een stijlvolle, eenvoudig te gebruiken afstandsbediening is ook inbegrepen bij de Bluetooth 4.0 luidsprekers om het krachtige kleine beest te temmen. Speel top hits en nieuwe films as met de machtige e25HD. Dankzij de 3 inch bas driver en ¾ inch zijden dome tweeter in elke luidspreker zal het zo realistisch lijken dat je vergeet dat je thuis aan het luisteren bent. Versterkers in elke luidspreker met professioneel gecallibreerde elektronische crossover zullen je kamer doen daveren. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat elke luidspreker ook een dubbele passieve radiatorkegel die het geluid tot zijn maximum versterkt.

Stijlvolle steunstand

Laat een warboel je niet tegenhouden om de knappe Bluetooth 4.0 luidsprekers te tonen. De Edifier e25HD is voorzien van eenvoudige toegang tot montagebeugels voor een steunstand onder elke luidspreker. De perfecte hoogte om de prestaties van je luidsprekers van maximaliseren. Elke set bevat 1 Satellietkabel; 1 Aux Kabel en 1 Optische kabel. Basis is gewogen en ontworpen voor stabiliteit. Elke kleur is een exacte kopie, wat zorgt voor een naadloos en elegant uiterlijk.

*Steunstand apart verkocht. Alle montagehardware, langer luidsprekerkabel, optische kabel en auxiliaire kabelextensie inbegrepen.

Het draait allemaal om de bas

Elke luidspreker bevat een 3/4" / 19mm tweeter en een 3" / 76.2mm luidspreker drive met volledig bereik, wat zorgt voor een totale RMS van 74 watt. Daarnaast bevat elke luidspreker twee 3" / 76.2mm passieve baskegels die de basprestaties en luisterervaring maximaliseren. De invoeging van DSP en DRC minimaliseert vervorming bij de hoogste volumes, resulterend in heldere, duidelijke audio. Een dunne, eenvoudig te gebruiken afstandsbediening controleert ook de volumeniveaus en kracht van de luidsprekers.

Bluetooth 4.0

Apparaten aan de e25HD koppelen is eenvoudig. Bluetooth 4.0 helpt om het feestje gaande te houden zonder dat je uit de zetel moet komen. Verbeterd geluid dat bediend kan worden vanuit de palm van je hand.

 

Specificaties

TOTAAL VERMOGEN
 • 15W x 2 (Treble) + 22W x 2 (Bas)
SIGNAALRUISVERHOUDING
 • ≥85dBA
FREQUENTIEBEREIK
 • 50Hz ~ 20 kHz (± 6dB)
INGANGSTYPE
 • Bluetooth 4.0/Aux/Optical
INGANGSGEVOELIGHEID
 • 650mV ± 50mV
INSTELLINGEN
 • Aanraakbediening, afstandsbediening
MID/BAS DRIVER
 • 3 inch (82mm)
TWEETER
 • 3/4 inch (19mm) zijden dome
VOLTAGE
 • 100-240V