Wij versturen niet vanaf de Benelux website

Hier blijven
Omleiden
 • Ultraduurzame Kevlar Bedrading
  Kabels kunnen veel misbruik ondergaan na verloop van tijd. Met deze ultrasterke kabels moet je je geen zorgen maken over schade door rafelige of uitgerokken kabels.
 • Ingebouwde Microfoon met In-line Controls
  Handenvrij bellen onderweg met handige in-line toegang tot volume, playback en meer.
 • Ademend, Ergonomisch Ontwerp
  Volledige binnenoorse hoekaanpassing zorgt voor optimale geluidsrichting en een knus, comfortabel gevoel.
 • P297

  Kevlar Oortelefoon met Kabels en Mic

  • Schaderesistente Kevlar bedrading
  • 10mm Hi-Fi drivers
  • Ademend, ergonomisch ontwerp
  • Ingebouwde mic en inline controls met 3 knoppen

  Sterke neodymium magnetische drive unit

  De P297 luidsprekers zijn speciaal ontworpen met krachtige 10mm neodymium magnetische drive units. Deze units zijn gemaakt uit N50 hoog magnetische, permanent magnetische materialen die een output drive met hoge kracht, hogere stroomstootresponssnelheid en snelle signaalverwerking bieden, wat resulteert in een helderder geluid.

  Lichter, Sterker, Rijgevulder

  Het biologisch composietdiafragma met meerdere lagen maakt de P297 lichter, sterker en stijver, naast ook een hoge resolutie en hoge frequentieprestaties te leveren.

  OFC zuurstofvrije koperen spreekspoel

  De P297 zijn gemaakt uit een OFC zuurstofvrije koperen spreekspoel, wat zorgt voor een hoge puurheid, weinig vervorming en lage frequentiestructuur. De delicate hoge spannign van de OFC spoel betekent dat de P297 een langere levensduur hebben dan onze concurrenten.

  Micro-tuning

  De precisie van de voorholte is mogelijk dankzij micro-tuningtechnologie. Met een gebalanceerd ventilatie-ontwerp hebben de P297 oortelefoons een sterk en krachtig lage frequentiegeluid, wat je doet voelen alsof je een breed bereik aan geluid ontvangt.

  Comfortabele Ergonomische Pasvorm

  P297 zorgt voor comfort voor je oren met een precies aangepast hoekontwerpn. De P297 zijn gemaakt met een rond-het-oor-stijl om het best mogelijke comfort te bieden.

  Siliconen oortips vervormen perfect om in het oorkanaal te passen. Eens in je oor, creëren ze een comfortabele afsluiting die geluid van buitenaf blokkeert zodat je muziek kunt beluisteren zonder afleidingen.

  Fijn Ontworpen Uiterlijk en Geluid

  Onze P297 is gemaakt uit fijn ontworpen metalen onderdelen. Door het proces van CNC precisiesnijden, voelen en lijken deze oortelefoons luxueus. Gecombineerd met een professionele luxueuze look en een schitterende geluidsoutput, zullen deze oortelefoons je luisterervaring upgraden naar het volgende niveau

  Kevlar Multi-Vezel Web

  De draden zijn samengevoegd door middel van de methode van handgedraaide multi-vezel weving, zorgend voor verbeterde duurzaamheid van de P297. Het kerndraadmateriaal is gemaakt van Kevlar, wat alles trek- en buigbestendig maakt.

  Draagdoos en Oorhaken Inbegrepen

  De P297 komen met een ronde draagdoos waarin je je oortelefoons netjes kunt opbergen. Dit zorgt er ook voor dat je je oortelefoons niet meer moet ontwarren telkens je ze terug wilt gebruiken. De oorhaken zijn de perfecte oplossing om je dat zacht, licht en ergonomisch gevoel te geven tijdens het dragen van oortelefoons met een achter-het-oor-stijl.

  Ingebouwde Mic en Handige Controls

  De P297 zorgt voor functionaliteit naast de duurzaamheid van de P297. Geniet van handenvrije gesprekken onderweg en krijg snel toegang tot volume, afspelen en meer met de in-line controls.

  Aanpasbare Oortips

  Voelen de oortips die standaard bij de P297 inbegrepen zijn niet comfortabel aan? Vervang de oortips door een betere pasvorm. Uitgerust met de juist oortip, sluit de P297 geluid van buitenaf uit en gewenste audio binnen.

  Specificaties

  DRIVER
  • 10mm
  FREQUENTIEBEREIK
  • 20 - 20, 000Hz
  GELUIDSDRUKNIVEAU (SPL)
  • 102±3 dB
  GEWICHT
  • 15g
  IMPEDANTIE
  • 24 Ohm